“Een traditionele Paella Valenciana, zoals ik hem leerde maken van mijn vriend zijn tía uit Valencia, bestaat uit smeuïge rijst, kwaliteitskip, groene bonen, witte bonen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, verse tomaat, kippenbouillon, rozemarijn en saffraan.. Smulplezier gegarandeerd! “
veggie enkel op aanvraag!
Pam, vriendin ten huize Las Manas uit Antwerpen komt ter plaatse de paella bereiden in de Vinotaire, dit vinden wij en onze klanten vaak gezellig om te zien!
Bij voldoende inschrijvingen, voorzien wij ook nog live muziek ( Louise Van der Auwera – Domein Martinus), zoniet zal de Spaanse muziek alleszins gezellig deunen op de achtergrond.
reserveren vanaf 18u, paella klaar omstreeks 19.00
max. bezetting 30 personen
uw tafeltje is pas definitief gereserveerd na betaling van 35 € pp op ons rekening nummer en van zodra u onze bevestigingsmail ontvangen hebt.
Groetjes Bram, Kelly en Pam